Betonmortel uit Steenwijk

Vanaf medio februari zijn wij in Steenwijk gestart met de productie en levering van betonmortel voor ons zusterbedrijf Noppert Beton. Vanuit Steenwijk worden bouwprojecten in de omgeving van Steenwijk beleverd met diverse soorten betonmortel. De betonmortel wordt volgens afspraak geleverd wáár, wannéér en hoeveel u wilt. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen dankzij onze pompmixer die een bereik heeft van ca. 25 meter en een tot een hoogte van ± 28 meter kan verpompen. Bovendien beschikt de pompmixer over 12 meter extra slang met een diameter van 100 mm (bij deze toepassing is een speciaal mengsel nodig).

Wanneer een grotere afstand moet worden overbrugd kan worden gekozen voor de inzet van een betonpomp.

Veiligheid
Onze chauffeurs zijn VCA gecertificeerd. Veilig werken staat hoog in het vaandel. Dit geldt niet alleen tijdens de productie van de betonmortel maar ook op uw bouwplaats staat veilig werken voorop.

Logistiek
Door een modern wagenpark van pompmixer en betonmortelmixers kunnen wij flexibel en snel inspelen op vragen uit de markt. Samen met de opdrachtgever wordt de planning gemaakt zodat de juiste hoeveelheid betonmortel van de juiste samenstelling op het juiste moment op het werk is.

De planning van onze betonmortel wordt centraal vanuit de vestiging in Sumar aangestuurd. U kunt de planning bereiken op telefoonnummer 0511-48 01 00.