Veilig op de fiets

Nu de elektrische fiets een belangrijk vervoermiddel is geworden, worden andere eisen gesteld aan fietspaden. Naast zogenaamde snelfietswegen - met name voor woon-werk verkeer - worden ook steeds vaker recreatieve fietspaden aangepakt. Breder, vlakker en onderhoudsarmer zijn veel gehoorde wensen en eisen van wegbeheerders. Vergevingsgezinde fietspaden zorgen voor een veilig gebruik van de fiets als duurzaam vervoermiddel.

Onderstaand hebben wij de vragen opgesomd die het meest aan ons gesteld worden. Staat uw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op voor een snel en vakkundig antwoord op uw vraag.

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen we het fietspad ijs- en sneeuwvrij houden?

Leicon produceert in opdracht van Easypath Nederland prefab fietspadelementen die eveneens prefab worden voorzien van instortvoorzieningen die aangesloten kunnen worden op verschillende warmtebronnen. Aardwarmte, zonnewarmte of restwarmte. Voor iedere situatie worden projecten op maat geproduceerd.

De oplossing

Blijven de kabels en leidingen bereikbaar?

Het grote voordeel van gekoppelde betonelementen is dat deze afzonderlijk opneembaar zijn waardoor de kabels en leidingen te allen tijde bereikbaar blijven. Ten opzichte van gesloten verharding is dat een buitengewoon groot voordeel.

De oplossing