Corona-nieuws – 18 mei 2020

De afgelopen weken zijn de werkzaamheden bij Concrelit-Leicon ongewijzigd voortgezet. Doordat we op kantoor de mogelijkheid hebben om de anderhalve meter afstand te kunnen handhaven en er extra hygiënemaatregelen genomen zijn, is besloten om een deel van de thuiswerkers weer naar de basis in Steenwijk te halen. Vanaf volgende week is ons kantoor weer normaal bezet en zijn we dagelijks van 8.00-17.00 uur bereikbaar en beschikbaar.

Oplopende levertijden
Helaas merken we bij diverse leveranciers dat de levertijden oplopen. Wij vragen uw begrip voor het feit dat in deze gevallen onze uitvoerings- en leveringsplicht wordt opgeschort. Zoals gezegd zullen wij onze werkzaamheden zo goed als mogelijk blijven uitvoeren, maar wij vermoeden ten zeerste dat door de landelijke situatie planningen niet altijd gehaald kunnen worden en dat (tijd-)leveringen niet in alle gevallen (volledig) nageleefd kunnen worden.

Onze buitendienst medewerkers zullen vooralsnog geen klanten en relaties bezoeken en ons kantoor is vooralsnog niet toegankelijk voor (externe) bezoekers. Uiteraard is het mogelijk onze medewerkers telefonisch of per e-mail te bereiken. Ook is het mogelijk om door middel van een conference-call projectoverleg te voeren met één of meerdere medewerkers tegelijk.
Onze technische buitendienst is wel beschikbaar voor uitvoeringswerkzaamheden en praktisch projectoverleg op de bouwplaatslocatie.