Evenementen veiliger door toepassing verplaatsbare middengeleider

Robuust en duurzaam
Smal of breed, kruisende fiets- of voetgangerspaden; de aanleg van geleideconstructies vraagt om maatwerk. Daarnaast vereist het groeiende en zwaarder wordende verkeer robuuste en duurzame geleideconstructies. Met de prefab middengeleider ontwikkelde Leicon een unieke oplossing die al deze eigenschappen in huis heeft. Een constructie uit één of meerdere stukken, leverbaar in vrijwel alle maatvoeringen en specifiek samengesteld op elke verkeersituatie.

Middengeleider Limburg
Geleideconstructies kunnen letterlijk en figuurlijk een sta-in-de-weg zijn. Bij corso’s, wielerrondes en concerten, maar ook bij exceptionele transporten. Het tijdelijk ‘verwijderen’ van middengeleiders is in deze gevallen kostbaar en tijdrovend. De prefab constructies van Leicon bieden in deze situaties dé oplossing: een demontabele middengeleider. Deze flexibele geleideconstructie is plaatsbaar op vrijwel elke ondergrond. Mede door het gewicht en een voor de situatie passende oplossing is de geleider net zo robuust en veilig als de ‘vaste’ variant.

De demontabele middengeleider Limburg is ontwikkeld in samenwerking met de provincie Limburg ter voorbereiding op het WK Wielrennen 2012.